GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE İLİŞKİN DUYURU

Belediye Başkanlığımız tarafından Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ile yapılan görüşmeler ve çalışmalar sonucunda ilçemizde bulunan Gümüşova Meslek Yüksekokulunun eğitim öğretim faaliyetleri 2019-2020 döneminde tüm bölümleriyle yeniden ilçemizde devam edecektir.

Rektörlük yetkililerinin, Belediyemize ait olan ve Düzce Üniversitesi Gümüşova Meslek Yüksekokuluna tahsis edilen hizmet binasının depreme dayanıklılık yönünden yetersiz olmasına karşın önlem alınmaması, güçlendirme ve bakım-onarım işlerinin yapılmamasından ötürü Cumayeri ilçesindeki meslek yüksekokulunda faaliyet göstereceklerini belirtmeleri üzerine, Belediye Başkanlığımız yüksekokul binasında gerekli teknik incelemeleri yaptırarak güçlendirme ve bakım-onarım çalışmalarını hızla tamamlamıştır.

Yapılan çalışmalar neticesinde, Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ilçemizde kayıtlı fakat Cumayeri’ nde bulunan tüm bölümlerin tekrardan eğitim öğretim faaliyetlerini Gümüşova Meslek Yüksekokulu bünyesinde devam ettirilmesine karar verilmiştir.

2018-2019 eğitim döneminde kayıtlı öğrenci sayısı 362 olan meslek yüksekokulumuzu, 2019 YKS sonuçlarına göre toplam 145 yeni öğrenci tercih etmiş ve genel öğrenci sayısı 507 rakamına ulaşmıştır.

Sanayi ve üniversite şehri olma yolunda hedeflerine ilerleyen ilçemize fakülte kurulması yönünde yapılacak olan çalışmalar için Düzce Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR’ ın desteklerini tarafımıza iletmesi ilçemiz adına ayrıca sevindirici bir gelişmedir.

2019-2020 eğitim öğretim döneminde Gümüşova Meslek Yüksekokulunun tüm bölümleriyle yeniden ilçemizde faaliyet gösterecek olmasında desteklerini bizlerden esirgemeyen;

Düzce Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR’ a ,

Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İlhan GENÇ’ e ,

Genel Sekreter Sayın Hasan Sadi ATEŞ’ e,

Teknoloji Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ayhan ŞAMANDAR’ a

Gümüşova Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğretim Üyesi Sıtkı AKINCIOĞLU’ na,

Gümüşova Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Sayın Şenol ŞİRİN’ e

Belediyemiz ve ilçe halkımız adına teşekkürlerimizi sunarız.

İlçemize hayırlı olsun.

Muharrem TOZAN