YENİ WEB SİTESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI.

Belediyenin 2010 yılından beri kullanmakta olduğu web sitesinde değişikliğe gidildi. Vatandaşlar modern, vizyonel ve kullanılabilirliği kolay olarak Gümüşova Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ile özel bir yazılım firması tarafından yaklaşık 1 aylık bir çalışma sonunda yeni web sitesi devreye alındı.

Yeni web sitesinin vatandaşa sunacağı en büyük kolaylık ise E-Belediye hizmeti olucak. Bu konuda açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet AZAP, " Yeni web sitemizi devreye aldık ve bundan sonraki süreçte tahmin ediyorum ki 2015 yılı bitmeden elektronik belediye uygulamarını da web sitesi üzerinden hizmete sunacağız. Vatandaşların belediyeye gelmeden bazı işlemlerini, işyerlerinde veya evlerinde internet üzerinden gerçekleştirmiş olacağız. Gümüşova Belediyesi olarak sürekli vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet sunarız, anlayışı ile hareket ediyoruz. E-Belediye uygulamarında ilk aşamada borç ödeme, rayiç bedeller ve beyan yer alacak." dedi.