BEDİRHAN GÖKÇE GÜMÜŞOVALILAR İLE BULUŞTU.

Gümüşova Belediyesi tarafından düzenlenen İstiklal Marşı' nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Programı kapsamında ünlü şair, ses sanatçısı ve sevilen radyo programcısı Bedirhan GÖKÇE, 04 Mart 2016 Cuma günü saat 19:00' da Gümüşova Belediyesi Ahmet Aşçı Kültür Merkezi' nde Gümüşova halkıyla bir araya geldi.

Gümüşova halkının büyük ilgi gösterdiği programda Bedirhan GÖKÇE Gümüşovalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Alışılmışın dışında bir program gerçekleştiren GÖKÇE, Kültür Merkezini doldurun vatandaşlara üslubu ve şiirleriyle duygu dolu anlar yaşatırken kendine has mizahıyla da tebessüm ettirdi. Çanakkale Zaferi' nin en acı hatıralarını vatandaşlarla paylaşan ünlü şair ve ses sanatçısı bir kez daha Çanakkale Zaferi' nin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı.

Belediye Başkanı Ahmet AZAP' ın kendisine hediyelerini takdim etmesiyle son bulan programın ardından GÖKÇE saat 23:00' da Gümüşova Belediyesi hizmet binasından ulusal bir radyo kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu radyo programını gerçekleştirdi. Program boyunca Gümüşova Belediye Başkanı Sayın Ahmet AZAP' tan ve programa yoğun ilgi gösteren Gümüşova halkından övgülerle bahseden GÖKÇE canlı yayında herkese teşekkürlerini iletti.

Radyo programını Belediye Hizmet Binasında tamamlayan GÖKÇE, Gümüşova' dan ayrılırken Başkan AZAP' a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve program boyunca kendisini yalnız bırakmayan Belediye personeline minnettarlığını dile getirdi.