YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

İlkbaharın gelmesi ve havaların hızla ısınarak mevsim normallerine dönmesini fırsat bilen Gümüşova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım ve genişletme çalışmalarına hızlı başladı.

Program dahihinde öncelikli olarak Yongalık Köyü girişine kadar fabrikaların yoğun olduğu alanda ve Fatih Mahallesi D-100 kenarı yan yolda genişletme çalışmaları devam ediyor. Devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından toplu taşıma araçlarının da güzergâhı olan ve yoğun olarak kullanılan Fatih Mahallesine bağlı yolların genişletme çalışmalarına başlanacak.

Çalışmalar ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Ahmet AZAP; " Amacımız hizmet ve bunun için buradayız. İlçemiz adına çalışmalarımız söz verdiğimiz gibi aralıksız devam edecek." dedi.