KENT PARK' TA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI.

Gümüşova Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca hafta sonları iftar vaktinden sonra gerçekleştirilecek olan etkinliklere 11 ve 12 Haziran tarihlerinde başlanıldı. Bu çerçevede ilk olarak 11 Haziran Cumartesi günü saat 21.00' da Gümüşova Kent Park'ta Düzce Mehter Takımı ile Zahidül Kevseri Tasavvuf Ekibi yerlerini aldı ve etkinliğe katılan vatandaşlara güzel dakikalar yaşattılar.

12 Haziran Pazar akşamı saat 21:00' da ise ünlü şair ve ses sanatçısı Bedirhan GÖKÇE tekrardan Gümüşova Halkı ile bir araya geldi, sevilen sanatçı programına başlamadan önce tekrar burada Gümüşova halkı ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Ahmet AZAP' a güzel organizasyonları için teşekkürlerini sundu. Programına güzel şiirleri ve sohbetiyle başlayan GÖKÇE, vatandaşlara yine duygu dolu anlar yaşattı. Bedirhan GÖKÇE’ nin ardından sahne alan çocuk gösterileri ekibi etkinliğe katılan çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatırken Belediye tarafından yapılan etkinliklere her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde 18 Haziran Cumartesi günü Mısırlı Hafız Muhammed Recep’ in, 19 Haziran Pazar günü ise Ömer DÖNGELOĞLU’ nun katılımlarıyla gerçekleştirilecek hafta sonu programında Gümüşovalıları yine güzel dakikaların beklediği öğrenildi.