ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) GEÇİŞİ YAPILDI.

Gümüşova Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, 2015 yılı sonunda çalışmalarına başladığı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Modern, vizyonel, kullanımı kolay ve mobil uyumlu arayüze sahip web sitesi, E-Belediye uygulamaları, E-Devlet (turkiye.gov.tr) entegrasyonu projelerinin ardından yazılım geliştirme ve eğitim süreçlerinin tamamlanmasıyla, 02.08.2016 tarihinde Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve Elektronik İmza (E-İmza) uygulamalarına geçiş yapıldı.

Kamu kurum ve kuruluşları için yasal bir zorunluluk haline gelen EBYS ve e-imza uygulamaları ile doğanın korunmasına katkıda bulunulurken, evrak dolaşım sürecine de hız kazandırılmış oldu.

Projeler ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Ahmet AZAP; "Bitirmiş olduğumuz projelerin yanı sıra çalışmaları ve hazırlıkları devam eden projelerimiz var. Belediyemizi 21. yüzyılın standartlarına uygun hale getirerek vatandaşlarımıza modern çağa uygun ve hızlı hizmet sunmayı hedefliyoruz" dedi.