ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Gümüşova Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarında asfaltlama aşamasına geçildi. Fatih Mahallesinde devam eden çalışmalarda öncelikle su ve kanalizasyon ana hatları yenilendi, ara cadde ve sokaklarda kilit parke taşı çalışmaları devam ettirilirken ana güzergah yollarında ise asfalt yapım çalışmaları başlatıldı. Yapılan çalışmalar ilçe halkı tarafından takdir edilirken, yürütülen çalışmaları sık sık sahaya çıkarak yerinde inceleyen Başkan Ahmet AZAP; şuan için bir çok cadde ve sokakta sürdürülen çalışmaların plan ve program dahilinde tüm ilçe geneline yaygınlaştırılacağını, hizmetlerin aralıksız devam ettirileceğini ve yapılmakta olan su ve kanalizasyon hattı yenileme, yol açma genişletme, kilit parke taşı döşeme ile asfaltlama çalışmalarının yaklaşık maliyetinin 5 milyon TL olduğunu belirtti.