HASTANE YOLUNDA IŞIKLI KAVŞAK ÇALIŞMASI.

Fatih Mahallesinde bulunan Gümüşova İlçe Devlet Hastanesi ulaşımını kolaylaştırmak, yaya ve araç trafiğini kontrol altına almak amacıyla Belediye tarafından ışıklı kavşak çalışması başlatıldı. Bilindiği üzere hastane giriş-çıkışı yapılabilmesi için Cumayeri ilçesi istikametinden uzun ve güvenli olmayan bir dönüş mesafesi kullanılmakta, yaya ve araç trafiği için tehlike oluşturan bir ulaşım bulunmaktaydı. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve güvenli ulaşımı sağlamak adına kavşak çalışması yapımına başlandı.

Düzce Milletvekili Ayşe KEŞİR' de Fatih Mahallesinde yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları ile hastane kavşağı yapımı çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlarla biraraya gelen KEŞİR, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.