TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI.

Hak-İş' e bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Gümüşova Belediyesi arasında anlaşma sağlanması üzerine 3 yıllık toplu iş sözleşmesine Belediye Hizmet Binasında yapılan törenle imza atıldı.

Belediye Başkanı Ahmet AZAP,  Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya ÇAKIR, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi Mali Sekreteri Ertuğrul ÇAKMAK, Sendika İşyeri Temsilcisi Erkan DAYMAZ, Özağaç-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Seyhan SARIÜZEL ve yerel basının katılımıyla gerçekleştirilen tören sonrası değerlendirme yapan Başkan AZAP; " Yapılan görüşmeler neticesinde anlaşma sağladık ve imkanlar dahilinde elimizden geleni yapmaya çalıştık. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.