ÖĞRENCİLERDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde her yıl olduğu gibi öğrenciler Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Bu yıl Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ahmet AZAP makam koltuğunu geleceğin yöneticileri olacak minik öğrencilere devretti. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette minik öğrenciler ilçemiz ve ülkemiz adına hedeflerini, bu hedefler doğrultusunda yapılması gereken çalışmaları dile getirirken ziyaret sonunda değerlendirme yapan Başkan AZAP; "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, ileride ülkemizin her karış toprağında görevlerini devir alacaklar ve bu bayrağı gelecek nesillere taşıyacaklar. Şüphesiz ki gençlerimiz bu bilinçle adım adım geleceğe yürüyeceklerdir." dedi. Gerçekleştirilen ziyaret Başkan AZAP' ın öğrencilere hediyelerini takdim etmesiyle sona erdi.