TEMİZLİK HİZMETLERİNE YENİ BİR ARAÇ KAZANDIRILDI.

Gümüşova Belediyesi ile Düzce İl Özel İdaresi arasında yapılan protokol neticesinde Belediye bünyesine yeni bir araç kazandırılarak, köylere verilecek temizlik hizmetleri ve evsel atıkların toplanmasında yeni bir döneme geçildi. Mücavir alanda kullanılan temizlik hizmetleri araçlarının çalışma programlarına sıkıştırılarak gerçekleştirilen temizlik ve evsel atık toplama çalışmaları bundan böyle daha düzenli ve programlı bir şekilde yapılacak. "Yeşil alanların ve doğanın korunması, kirletilmemesi ve gelecek nesillere temiz bir yaşam alanı bırakabilme adına bu hizmeti vermek öncelikli sorumluluklarımız arasındadır." diyen Belediye Başkanı Ahmet AZAP çalışmaların bundan böyle daha etkin olarak devam edeceğini belirtti.