TOKİ KURA SONUCU KESİN LİSTE AÇIKLANDI.

Gümüşova Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yürütülen 187 dairelik konut yapım işinin tamamlanma aşamasına geçilmesi ile birlikte 29.07.2017 Cumartesi günü Gümüşova Kapalı Pazar Yerinde hak sahiplerinin konutlarının belirlenmesi için kura çekiliş töreni düzenlendi. Çekiliş töreni Düzce Milletvekili Ayşe KEŞİR, Gümüşova Kaymakamı İsmail SÜNDÜK, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet AZAP, Toki yetkilileri Haydar KURT, Fatih KIRMIZI, Cumayeri Noteri Turgut Sönmez, Cumayeri Noter Başkatibi Serpil KELEŞ KIRIKCI ve hak sahipleri ile Gümüşova halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan kura çekiminde hak sahiplerinin heyecanı gözlerden kaçmadı. En az hak sahipleri kadar heyecanlı olduğunu belirten Başkan AZAP, bu güzel projenin ilçeye, ilçe halkına ve hak sahiplerine hayırlı uğurlu olmasının temennisi ile projenin tamamlanmasının verdiği heyecan ve mutluluğu Gümüşovalılarla paylaşmaktan onur duyduğunu belirtti.

Yapılan kura çekiminin ardından noter huzurunda onaylanan kesin listeyi indirmek için aşağıda belirtilen bağlantıyı kullanmanız gerekmektedir.