19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI.

Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK' e mareşal rütbesi ve gazi unvanının verilmesinin 96. yıldönümü anma programı ilçe hükümet konağı bahçesinde gerçekleştirildi. Gümüşova Kaymakamı İsmail SÜNDÜK, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet AZAP, Kaymakamlık ve Belediye personelleri gazilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen programda Ülkemizin varlığı ve istikbali için canını seve seve düşünmeden ortaya koyan tüm gazilerimiz bir kez daha anıldı.

Törenden sonra duygu ve düşüncelerini ifade eden Başkan Ahmet AZAP şu sözlere yer verdi; "Milletimizin ve vatanımızın bekası için ülkemizin her karış toprağında canını seve seve feda etmiş şehitlerimiz başta olmak üzere bu mertebeye erişmek için bir saniye bile düşünmeyecek gazilerimizi bugün bir kez daha minnetle andık ve bir araya geldik. Milletimiz kendilerine her zaman minnettar kalacaktır."