KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIMI DEVAM EDİYOR.

Kilit parke taşı ile yol yapımı ihalesi kapsamında devam eden çalışmalar neticesinde ilçe genelinde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde olması Belediye tarafından yürütülen çalışmaların program dahilinde aksamaması adına önemli bir rol oynamakla birlikte yapım ihtiyacı duyulan stabilize yollarda hızlıca kilit parke yapılarak vatandaşlara hizmet sağlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Belediyenin programında ana yolların asfaltlanması yeni imar yollarının açılarak mevcut yolların genişletilmesi çalışmaları ile ilçede bulunan ana yollar asfaltlanmıştı. 2017 yıl sonu itibariyle başlayan kilit parke çalışmaları ile diğer yollar hızla kilit parke taşı ile yapılıyor.