GÜMÜŞOVA'YA HASTA NAKİL AMBULANSI KAZANDIRILDI.

Belediye tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek ve hastaların gerek il sınırları gerekse il dışındaki hastanelere ulaşımını sağlamak amacıyla Gümüşova' ya hasta nakil ambulansı kazandırıldı.

Alınan nakil ambulansıyla ilgili süreci değerlendiren Başkan Ahmet AZAP; " Vatandaşlarımızın ve ihtiyaç sahibi hastalarımızın il geneli veya il dışında ki hastanelerde görecekleri tedaviler için ulaşım süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla bu aracı ilçemize kazandırdık, her ne kadar tedavi işlemleri kamu ve özel hastanelerde gerçekleştirilsede bizde vatandaşlarımıza nasıl yardımcı olabiliriz hususunda ulaşım konusu seçerek üzerimize düşen görevi bu şekilde yerine getirmeyi amaçladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. " dedi.