15 TEMMUZ ŞEHİTLER ÇEŞMESİ VE 15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKININ AÇILIŞI YAPILDI.

Belediye tarafından yapımı tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi (Gümüşova Şifalı Su) ve 15 Temmuz Şehitler Parkı (Fatih Parkı) ' nın açılışları düzenlenen törenle yapıldı. Açılış programı Gümüşova Kaymakamı İsmail SÜNDÜK, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet AZAP, siyasi parti yöneticileri, emniyet görevlileri, kaymakamlık ve belediye personelleri, basın mensupları, ilçede faaliyet gösteren sanayiciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Törende konuşmalarını yapan Başkan AZAP ve Kaymakam İsmail SÜNDÜK konuşmalarında; şifalı su olarak bilinen doğal kaynak suyunun mevcut yerinden taşınarak ulaşımının kolaylaştırılması ve vatandaşların hizmetine sunulmasında emeği ve katkısı geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ve minnetlerini dile getirdiler. Törende maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ve tesisin hizmete girmesinde katkısı bulunanlara teşekkür mahiyetinde plaketleri takdim edildi. Açılışın ardından yemek ikramında bulunularak, 15 Temmuz Şehitler Parkının açılışına geçildi. Basketbol ve voleybol sahası ile çocuk oyun gruplarının yer aldığı park vatandaşların hizmetine sunuldu.