MOBİL VATANDAŞ UYGULAMASI HİZMETE SUNULDU.

Gümüşova Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından tamamlanan proje sonrası Düzce ili genelinde belediyeler bazında ilk kez mobil vatandaş uygulaması hizmeti kullanıma sunulmuş oldu. "Gümüşova Cepte" sloganıyla hizmete sunulan mobil uygulama, duyurunun yapılmasıyla birlikte vatandaşlar tarafından olumlu bir tepkiyle karşılandı. Uygulamanın en önemli özelliği ise olan "Çek Gönder" seçeneğiyle vatandaşların karşılaştıkları olumlu yada olumsuz bir durumu anında Başkana iletebilmeleri ve direkt olarak Başkan ile irtibat kurabilmelerinin yanı sıra E-Belediye sistemine direkt erişim, Belediye'den haberler, duyurular, etkinlikler, ihaleler, faaliyet bültenleri, projeler, kurumsal yapı, anket, nöbetçi eczane bilgisi ve istek/şikayet yönetimi gibi bir çok özelliğe sahip uygulama ile Belediyecilik hizmetleri artık vatandaşların elinin altında. Android ve iOS işletim sistemlerine uygun olarak tasarlanan mobil uygulama Apple Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak akıllı cihazlara yüklenebiliyor.

Gümüşova Cepte uygulaması için değerlendirmede bulunan Başkan Ahmet AZAP; "Gümüşova Belediyesi olarak teknoloji alanında ilimiz genelinde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunma yolunda teknoloji yatırımlarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok yeniliğe imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Bilgi Yönetim Sistemi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi, Elektronik ve Mobil İmza Entegrasyonları, E-Belediye Hizmetleri, E-Devlet Entegrasyonlarımızın yanı sıra Belediyemizin ağ ve bilgisayar altyapısınıda son teknolojiye uyumlu duruma getirdik. Mevcut hizmetlerimize ilave olarak şuan mobil vatandaş uygulamamız olan "Gümüşova Cepte" yazılımıyla birlikte her zaman olduğu gibi yine bir adım öndeyiz ve günümüz bilgi çağında teknolojiyi etkin kullanmaya devam edeceğiz." dedi.