BAŞKAN TOZAN' IN BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR MESAJI

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem TOZAN, koronavirüs (covid-19) ile mücadele sürecinde büyük bir gayretle çalışarak üzerlerine düşen görevi titizlikle yerine getiren belediye personeline teşekkür mesajı yayımladı. Başkan TOZAN mesajında; "Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayından bugüne kadar mazeret üretmeden vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve sosyal hafızamız olan yaşlılarımızın ihtiyaçlarını temin etmek adına var gücüyle çalışan belediye personellerimizi tebrik ediyor, ilçemizin daha güzel günlere erişebilmesi ve yaşanılabilir bir Gümüşova için hep birlikte çalışmaya devam edeceğinize inanıyorum. Tüm belediye personellerimize şahsım ve ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum." dedi.