HASTANE BAHÇESİNE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, ilçemizde bulunan devlet hastanemiz ve eczanelerimizde bizlerin sağlığı için pandemi süreci de dahil olmak üzere var güçleriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımız Belediye Başkanımız Muharrem TOZAN, Başkan Yardımcımız Turhan SADAK, Belediye Meclis Üyelerimiz Ufuk ÖREN ve Nilgün AŞÇI ile İl Genel Meclisi Üyemiz Murat ÇAĞLAR, İlçe Başkanımız Fatih MERCAN ve Kadın Kolları Başkanımız Neslihan KÜÇÜK’ ün katılımlarıyla ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında; Belediye Başkanımız Muharrem TOZAN tarafından bu kutsal ve saygı değer vazifeyi omuzlarında taşıyan sağlık çalışanlarımıza başta Hastane Başhekimi Dr. H.Nejat KÜÇÜKDAĞ ve Hastane Müdürü Faruk EROĞLU olmak üzere çiçek takdim edildi ve hastane bahçesine sağlık çalışanlarımız ile meyve ve çam fidanı dikimi gerçekleştirildi.