ÜNİVERSİTE BİNASI YAPIMI İÇİN İMZALAR ATILDI
ÜNİVERSİTE BİNASI YAPIMI İÇİN İMZALAR ATILDI

Düzce Üniversitesi rektörlük binasında bugün gerçekleştirilen törende Belediye Başkanlığımız tarafından ilçemizde yapılacak olan meslek yüksekokulu binasının protokolü imzalandı.


Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan ve imar planımızda yükseköğretim tesis alanı olarak Düzce Üniversitesine tahsis edilen kamu arazisinde (Hacılar Mah. 486 ada 1 nolu parsel) Belediye Başkanlığımız tarafından yapımı üstlenilen meslek yüksekokulu binasının protokol imzalama töreni Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim SÖZBİR, Belediye Başkanımız Muharrem TOZAN, Başkan Vekilimiz Kenan SÜBEKCİ, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan GENÇ, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Nihat YILDIZ, Gümüşova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sıtkı AKINCIOĞLU, Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sertaç ERDAĞI ve İmar ve Şehircilik Müdür Vekilimiz İrfan KÖKSAL’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.


“Üniversite ve Sanayi Şehri Gümüşova” sloganıyla çalışmalarına devam eden Belediye Başkanımız Muharrem TOZAN ilk olarak 2006 yılında ilçemizdeki sanayileşmenin ve istihdamın önünü açarak ilçemizin şuan ki konumuna ulaşmasında öncülük etmiş ve bugün gelinen noktada ise ilçemizde bulunan organize sanayi bölgesinin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yine ilçemizde yetişmesi ve ilçemizin hak ettiği konumuna ulaşması adına çalışmalarına devam etmektedir.


İlçemizde yapılacak olan meslek yüksekokulu binasıyla ilgili olarak, öncelikle ilçemize meslek yüksekokulu kazandırılmasında öncülük eden Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Funda SİVRİKAYA ŞERİFOĞLU ile Düzce Üniversitesi Eski Rektörü Nigar DEMİRCAN ÇAKAR Hanımefendiye, her aşamada bugüne kadar emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen tüm bürokrat ve yöneticilerimiz ile protokol sürecinde ve tamamlanmasında desteklerini esirgemeyen Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim SÖZBİR ve ekibine Gümüşova halkımız adına teşekkür ederiz.