KARAYOLLARINDAN GÜMÜŞOVA' YA YATIRIM

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan Gümüşova' da yapılacak çalışmalar ve yatırımlar ile ilgili incelemeler ve istişarelerde bulunmak üzere Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan AYTEKİN, beraberindeki ekibi ile birlikte Gümüşova Belediyesine ziyarette bulundu. Başkan Muharrem TOZAN' ı makamında ziyaret eden İlhan AYTEKİN ile birlikte daha sonra sahada inceleme yapılarak Haziran ayında başlayıp Eylül ayında bitirilmesi planlanan ilçeye giriş ve çıkışların iyileştirilmesi, yan yolların asfaltlarının yenilenmesi, Fatih Mahallesine alt geçit yapılmasıyla ilgili yerinde incelemeler yapıldı.Ayrıca pazaryerinde bulunan alt geçidin kullanılabilirliği ile Yeni Mahalleye üst geçit yapılabilirlik konuları görüşüldü.