KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ
KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ

KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ

 

03.02.2022 tarihinde Düzce’ de faaliyet gösteren yerel bir medya kuruluşunun internet sitesinde “KOLOĞLU KULİS'E KONUK OLDU” başlığıyla yayınlanan habere istinaden Belediye Başkanlığımız tarafından kamuoyu bilgilendirmesi yapılması gereği duyulmuştur.

 

HABER İÇERİĞİNDE;

<<SORUMLULUK ALANIMIZDA OLMAMASINA RAĞMEN HİZMET GÖTÜRDÜK

Cumayeri’ne bağlı Ören Köyü’ne,  belediyenin sorumluluk alanında olmamasına rağmen birçok hizmeti götürdüklerini söyleyen Koloğlu, Cumayeri Belediyesinden suyla ilgili olarak yardım talep etmelerine rağmen bu talep kabul edilmeyerek Ören Köyü’ne Gümüşova Belediyesi tarafından su verilmesiyle ilgili iddiaları cevapladı.

Koloğlu, " Köyler bizim bir parçamız. Cumayeri su vermemiş, Cumayeri Belediyesinin oradan geçen hattı yok ki nasıl verelim. Biz hat çeksek bile teknik olarak Ören’e su vermek mümkün değil. Ören köyü daha önce Gümüşova’ya bağlıydı sonradan Cumayeri'ne bağlandı. Bazen bir şeylerin hortlatılmaya çalışıldığını düşünmüyor da değilim. Sorunları birilerinin üzerine atıp, yapmıyormuş gibi bir durum yaratılması doğru değil." dedi.>> cümleleri yer almaktadır.

 

Bu ifadeler üzerine Cumayeri Belediye Başkanı Sayın Mustafa KOLOĞLU’ na soruyoruz:

 

1- Ne hortlatılmak isteniyor?

2- Kim ya da kimler ne hortlatmak istiyor?

3- Kimler sorunlarını kimlerin üzerine atmak istiyor?

4- Kimler kimleri ne yapmıyormuş gibi durum yaratıyorlar?

 

Sormuş olduğumuz bu soruların net ve açık bir şekilde cevaplandırılmasını Sayın Başkandan bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur.

                 

 

    GÜMÜŞOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI