DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Düzce Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İlhan GENÇ, Genel Sekreter Sayın Hasan Sadi ATEŞ, Yapı İşleri Daire Başkanı Sayın Sertaç ERDAĞI ve Gümüşova Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Sıtkı AKINCIOĞLU, Belediye Başkanımız Sayın Muharrem TOZAN’ ı ziyaret ettiler.

Düzce’mizin değer üreten üniversitesi tarafından hazırlanan kalkınma çalışmaları kapsamında; Düzce İli Toprak Haritası ve Tıbbi Bitki Haritası ile “Düzce’ye Değer” kitapları Sayın Rektörümüz tarafından Belediye Başkanımıza takdim edildi. Yapılan görüşmelerde Düzce Üniversitesi’ nin yürütmekte olduğu çalışmalar ile ilçemizin kalkınmasında önemli rol üstlenecek ve Belediyemiz tarafından yapılacak olan üniversite binası ile ilgili hususlar ele alındı.
Nazik ziyaretlerinden dolayı Değerli Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR Hanımefendiye ve heyetine teşekkür ederiz.

#DeğerÜretenÜniversite
#ÜniversiteŞehriGümüşova